De Hondt Mathijs.

Ronny heeft zijn eerste stappen in de verzekeringswereld gezet in 1983 , ruim 30 jaar geleden. Hij heeft het eerste jaar uitsluitend voor 1 maatschappij gewerkt, daarna in dienst bij een degelijk makelaarskantoor in Lummen. In 1993 heeft hij dan de stap gezet naar een eigen zelfstandig verzekeringskantoor. Tussen 2000 en 2007 heeft hij nog een aantal jaren samengewerkt met een makelaar in de buurt, maar sedert 2008 tot heden vaart hij volledig zijn eigen koers.

Mathijs heeft een aantal jobs achter de rug waarin het contact met klanten toch wel essentieel was. Enkele jaren terug heeft hij zijn eerste opleidingen in de verzekeringen gevolgd bij Baloise. In 2014 is hij zelfstandig medezaakvoerder geworden en heeft hij ook de vereiste opleidingen gevolgd bij het FSMA , de verzekeringscommissie. Hier heeft hij ook met brio de opgelegde examens doorstaan waardoor hij nu ook volwaardig verzekeringsmakelaar is.

De jarenlange ervaring van Ronny en het jeugdig enthousiasme van Mathijs zijn een perfecte mix om ons cliënteel zo goed en volledig mogelijk ten dienste te staan.

Waar staan we voor?

Wij zijn een relatief klein kantoor waardoor wij zeker een meerwaarde kunnen betekenen voor de klant. Alles wordt eigenhandig door ons afgehandeld waardoor het persoonlijk contact toch een aanzienlijke troef is.

Wij zijn een onafhankelijk kantoor zodat wij voor de klant steeds de beste oplossing kunnen zoeken. Een vergelijking van uw verzekerings- of beleggingsportefeuille maken wij zonder enige verplichting.

Onze doelgroep van klanten is de particulier , maar ook de kleine zelfstandige en zelfs de K.M.O.

De naam van het kantoor “AANHUISVERZEKEREN” is niet zomaar gekozen. Wij komen steeds bij u aan huis zodat er in alle discretie en in vertrouwen aan al uw wensen kan voldaan worden. U kan steeds vrijblijvend een afspraak met ons maken.